Aysa i simhallen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (7.0 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Aysa (del 1)
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2019-04-25
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Jonas Burman
ISBN
9789178035861
Aysa i simhallen (e-bok)

Aysa i simhallen E-bok

E-bok (PDF), Svenska, 2019-04-25
32
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Simdrottningen Therese Alshammar barnboksdebuterar tillsammans med den välkände illustratören Jonas Burman. I boken "Aysa i simhallen" flyter fakta och fantasi samman i en inspirerande berättelse om lek, vattenvana och simkunnighet.

Fyraåriga Aysa älskar att vara i simhallen. Att plaska, skvätta och doppa sig i den kluckande bassängen. Bara en sak är dumt med vatten. Att simma. Varje gång Aysa försöker så sjunker fötterna bara till botten. Tänk om hon kunde lära sig!

Therese Alshammar delar med sig av en hemlig värld under ytan, där ljuden låter annorlunda och kroppen känns lätt och smidig. Både text och bild genomsyras av en glädje till vatten som är svår att motstå. Man vill bara hoppa i!

I "Aysa i simhallen" får läsaren vara med om glädjen och stoltheten över att lära sig något efterlängtat, samtidigt som berättelsen bjuder på lekfulla flytövningar att prova själv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Therese Alshammar

  • Aysa och lillebror simmar

    Therese Alshammar, Jonas Burman

    Plask och lek för alla vana och ovana vattendjur. Aysa har väntat och väntat på att få ta med sin lillebror till simhallen. Han är liten och kan ingenting, men idag ska han få följa med för första gången. Äntligen ska Aysa få visa alla sina vatten...