Mystiska platser och olösta mysterier (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (62.7 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Jorden runt (del 3)
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2020-09-10
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Sarah Sheppard
ISBN
9789178035960
Mystiska platser och olösta mysterier (e-bok)

Mystiska platser och olösta mysterier E-bok

E-bok (Pdf),  Svenska, 2020-09-10
27

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Med Viktiga kartor - för äventyrare och dagdrömmare nådde Sarah Sheppard 100 000-tals nyfikna läsare. Den här boken har samma stora atlasformat och tar oss med på en rundresa till mystiska och spännande platser!

Lockas du av klassiker som Bermudatriangeln, Påskön, Atlantis eller den heliga graalen? Vill upptäcka slukhål, jordens djupaste grotta eller varmaste plats? Eller är det kryptozoologin som får ditt hjärta att slå snabbare? Bigfoot, Yetin eller den mongoliska dödsmasken kanske? Eller ett modernt mysterium - vart tar alla udda strumpor vägen? När Sarah Sheppard förklarar det oförklarliga ryms det mesta och lite, lite till!

Sarah Sheppards faktaböcker står i en klass för sig. Med kunskap och finurlig humor har hennes underhållande och spännande faktaböcker älskats av tiotusentals läsare i alla åldrar. Från dinosaurier och viktiga kartor till hajar och äventyrliga resor har hon gång på gång tagit oss med jorden runt på äventyr. I Mystiska platser och olösta mysterier ryms allt från legender och folktro till ouppklarade brott och märkliga naturfenomen. Sjunk in i en värld av rymdvarelser, städer av guld och mytomspunna artefakter. Res hemma i soffan eller planera en riktigt spännande semester!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sarah Sheppard