Ödesryttarna. Berättelser från Jorvik (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med Adobe-kryptering (48.4 MB)
Om Adobe-kryptering
Språk
Svenska
Serie
star stable (del 3)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2019-10-30
Förlag
Bonnier Carlsen
ISBN
9789178036516
Ödesryttarna. Berättelser från Jorvik (e-bok)

Ödesryttarna. Berättelser från Jorvik (e-bok)

E-bok (EPUB - DRM), Svenska, 2019-10-30

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Ödesryttarna: Noveller bjuder på hästfantasy med hisnande äventyr, hästar och magi i bästa bokslukarstil!

I den här novellsamlingen får vi lära känna de fyra Ödesryttarna bättre. Vi möter Lisa, Linda, Alex och Anne i personliga och starka berättelser, där vi för första gånger får komma Ödesryttarna riktigt nära!

Linda kommer med hjälp av sin magiska kraft i kontakt med den medeltida legenden Galloper Thompson, som ridit över ön som en osalig ande i flera århundraden. Kanske är Linda den som Galloper Thompson väntat på i alla år?

Alex möter en ung kille som hon hittar en natt i en av stallets tomma boxar där han övernattat, eftersom hans pappa slängt ut honom. Det visar sig att Alex egna erfarenheter hjälper henne att komma nära killen.

Lisa möter våren under årets första uteritt, men med våren kommer också alla minnen från den hemska ridolyckan där Lisas mamma omkom. Går det ens att njuta av våren och ridning efter något sånt?

Anne ryker ihop med sin mamma inför ännu en dressyrtävling, och drar till stallet mitt i natten. Men just den här gången följer mamman efter, och de möts under en uteritt där de båda får tillfälle att säga allt det som aldrig blivit sagt tidigare...

Onlinespelet Star Stable är världens snabbast växande datorspel om hästar, och har över 500 000 aktiva spelare per månad.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Helena Dahlgren