Den äldste (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Arvtagaren (del 2)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2020-06-15
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Lottie Eriksson
Originaltitel
Eldest
Medarbetare
Hjertstrand Brensén, Åsa (form)
Illustratör/Fotograf
Martin Bergström
SAB
Hcg
ISBN
9789178037100
Den äldste (häftad)

Den äldste

Häftad Svenska, 2020-06-15
159
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det spännande fantasyäventyret om Eragon och draken Saphira fortsätter!

Eragon och Saphira lyckades rädda rebellerna från ett ödesdigert nederlag i det stora slaget vid Tronjheim. Men för att lära sig mer om magi och stridskonst, och slutligen bli en riktig drakryttare, måste Eragon till alvernas rike Ellesméra. Det blir en färd fylld av upplevelser och insikter - men också av smärta och förräderi. Kanske går det inte ens att lita på de som står honom närmast?

Samtidigt har den onde Galbatorix fått upp ögonen för Eragons hemby Carvahall, och livet där är inte längre lugnt och undanskymt. Och Eragons kusin Roran har fått en egen strid att utkämpa - en strid som kan hota allt som Eragon har kärt.

"Den äldste" är den andra boken i serien om Eragon, som utkommit på över 40 språk och sålt i över 35 miljoner exemplar världen över. De är fantasyäventyr när de är som bäst, fyllda av mystik, drakar, alver, passion och strider mellan ont och gott!

Författaren, Christopher Paolini, var bara 15 år gammal när han började skriva på "Eragon" och boken gavs ut på familjens egna förlag. När han var 19 år fick dock ett större förlag upp ögonen för honom och spred succén över hela världen. "Eragon" var nummer 1 på New York Times bästsäljarlista i 151 veckor.
Visa hela texten

Bloggat om Den äldste