Jägare - Bakom fiendens linje (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (268.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Per Juhlin
Utgivningsdatum
2018-07-30
Förlag
Storyside
Översättare
Hans Dalén, Peter Landelius
ISBN
9789178076574
Jägare - Bakom fiendens linje (ljudbok)

Jägare - Bakom fiendens linje (ljudbok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-07-30

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
"Jägare - Bakom fiendens linjer" orsakade politisk skandal i Danmark och resulterade i att både försvarsministern och överbefälhavaren tvingades avgå. Det danska försvaret försökte stoppa utgivningen genom att hävda att boken utgjorde en säkerhetsrisk vilket i stället skapade en debatt om censur och yttrandefrihet som engagerade hela landet. Thomas Rathsack ger, i samarbete med Dennis Drejer, i boken en unik skildring av livet som jägarsoldat och berättar om sina erfarenheter och upplevelser i händelsernas centrum. Krigets brutala verklighet blir skrämmande påtaglig, inte minst när läsaren får en inblick i hemliga militära aktioner, bland annat otillåtna undercover-uppdrag, som tidigare varit okända för allmänheten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jägare - Bakom fiendens linje. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Innehållsrik med mycket detaljer!
    -, 25 maj 2021

    Boken är bra o innehåller mycket detaljer. Vilket i sig gör att man får en förståelse för HUR livet som militär är. Samt också vilken skillnad det är att vara med i en specialstyrka, förband. Intressant om man gillar militärliv.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Thomas Rathsack

  • Jäger

    Thomas Rathsack

    Die Jäger: eine Eliteeinheit, tödlich wie die Navy SEALs, eingesetzt in den gefährlichsten Kriegsregionen im Kampf gegen den Terror.Thomas Rathsack ist Jäger 229. Nach den Anschlägen vom 11. September 2001 beschloss er, sich dem Terror entgegenzus...