Bara människa (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
334
Utgivningsdatum
2019-08-19
Förlag
Brombergs
Översättare
Peter Samuelsson
ISBN
9789178090044
Bara människa (e-bok)

Bara människa (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-08-19
139
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vi trodde hela tiden att det största hotet mot mänsklig heten skulle komma utifrån. Vi hade fel. Människan är sin egen största fiende.

Forskaren Rose Franklin har ägnat hela sitt liv åt att förstå den mystiska händelse då hon som barn föll ner i ett slukhål och vaknade upp i en stor hand av metall. Hon har upplevt hur robotar invaderat jorden och dödat miljontals människor. Hon har blivit bortförd av robotar och tillbringat tio år i en annan värld. När hon återvänder till jorden har en ny världsordning vuxit fram med nya allianser och maktblock som bekämpar varandra.

Medan mänskligheten står på randen till ett fullskaligt krig måste Rose välja sida. Men att göra det rätta, kan vara det sista hon gör.

Sylvain Neuvel debuterade med Sovande jättar, den första boken av tre i den hyllade serien Themisfilerna, som följdes av Gudarna vaknar och nu avslutas med Bara människa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Neuvel Sylvain

  • Sovande Jättar

    Neuvel Sylvain

    Nyskapande thrillerserie som tagit nätet med storm Deadwood, South Daktota. Den lilla flickan Rose cyklar i kvarteren nära sitt hem när marken plötsligt försvinner under henne. Hon vaknar upp på botten av en djup grop. Väggarna runt henne glöder a...

  • Gudarna vaknar

    Neuvel Sylvain

    Som barn är Rose med om en omskakande upplevelse när marken under henne plötsligt rämnar under en cykeltur. När hon vaknar till sans ligger hon djupt nere i ett hål, omsluten av en gigantisk hand av metall. Som vuxen blir Rose forskare, besatt av ...