Den sociala hjärnan (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (115.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Sofia Berntsson
Utgivningsdatum
2018-08-28
Förlag
Brombergs Bokförlag
ISBN
9789178090150
Den sociala hjärnan (ljudbok)

Den sociala hjärnan (ljudbok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-08-28

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Att samarbeta är helt nödvändigt för vår existens. Därför styr vår hjärna oss till att söka närhet och samhörighet. I själva verket fungerar vi så ända ner på cellnivå. Alla celler i vår kropp samarbetar för att vi ska kunna överleva. Cancerceller som egoistiskt roffar åt sig all näring från de friska cellerna leder till sjukdom och död.

Hjärnan är central för vilka vi är. Den definierar vårt jag och vår självbild och är oerhört känslig för vad andra tycker. Om vi vill maximera våra livsmöjligheter behöver vi förstå hur hjärnan fungerar och hur avgörande sociala relationer är för hälsa, välmående och prestation.
Följ med hjärnforskaren Katarina Gospic på en spännande resa där hon utifrån de senaste forskningsrönen visar hur kärlek, generositet och samarbete är våra bästa överlevnadsstrategier.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den sociala hjärnan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Viktig bok
    Fannyfeelgood, 15 september 2020

    Såå intressant och viktig bok, baserad på forskning om hälsa, kommunikation, lärande och digital möjlighet. Jag måste lyssna en gång till, inte för att boken var svår att förstå, utan för att inte missa ett enda ord.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Katarina Gospic