Bara ha roligt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (218.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Maria Maunsbach
Utgivningsdatum
2018-07-25
Upplaga
1
Förlag
Brombergs Bokförlag
ISBN
9789178090204

Bara ha roligt Ljudbok

(8 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2018-07-25

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Lydia träffar Johannes genom en kompis. Han är arkitekt och en medveten man med tydliga idéer om hur han vill ha en relation. Lydia är en ung, självständig kvinna som är hungrig på upplevelser, sex och frihet. Samtidigt drömmer hon om att fullständigt absorberas i ett kärleksförhållande.

De båda är två dejtingkompetenta personer som har lärt sig spelets regler. De vet hur de ska sälja sig själva, tolka varandras sms och vad de kan kräva av en relation. Ändå misslyckas de med sitt förhållande eftersom de är oförmögna att sänka garden, vara sårbara och mötas på riktigt.

En modern, intensiv och rå relationsroman om hur svårt det är att veta när kärleken är på riktigt och när man bara har lite roligt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maria Maunsbach

  • Hit, men inte längre

    Maria Maunsbach

    Margit är en djupt uttråkad trettioettåring som inte trivs med det liv hon lever. Det är som att den trygge pojkvännen Andreas och hennes gedigna socionomutbildning plötsligt inte räcker. Hon längtar efter något annat, men vet inte riktigt vad. Sö...

  • Lucky Lada och jag

    Maria Maunsbach

    **Maria Maunsbach har tilldelats Studieförbundet Vuxenskolans författarpris** Juryns motivering  "Under några juldagstimmar i Skånes mittpunkt följer vi med till berättarens dito. Från jagets fö...