Man : i ljuset av #metoo (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
111
Utgivningsdatum
2019-01-31
Förlag
Brombergs Bokförlag
ISBN
9789178090341
Man : i ljuset av #metoo (e-bok)

Man : i ljuset av #metoo E-bok

E-bok,  Svenska, 2019-01-31

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Fördämningarna brast när uppropet #metoo drog in över Sverige hösten 2017. Tusentals kvinnor vittnade om övergrepp, våld och hot. För många kvinnor kom kraften i uppropet inte som någon överraskning, men många män var helt oförberedda på den starka strömmen av berättelser. Nu fick det sexuella våldet ett ansikte; flickvännens, dotterns, mammans, den nära vännens. Män började fråga sig: Vad har jag för ansvar som man? Hur kan jag bidra till förändring?

Dessa frågor ställde sig även psykologen Calle Brunell, som länge arbetat och samtalat med män. I Man - I ljuset av #metoo utgår han från sig själv och sina egna erfarenheter som son, vän, partner och psykolog. Generöst varvar han personliga berättelser med tankar kring teman som makt, skuld, lust och sex.

Calle Brunell (1979) är psykolog och författare. Han romandebuterade 2011 med Brev från en bruten horisont.Man - I ljuset av #metoo är hans första fackbok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Calle Brunell

  • Brev från en bruten horisont

    Calle Brunell

    "William låg framme på fördäck. Om han hade skärpt blicken över styrbords sida skulle han kunnat skönja konturerna av Galway Bay flyta förbi som en tyst, grön synvilla just ovan horisonten. Men hans ögon hade förvandlats till vatten, liksom h...