Sorgen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
101
Utgivningsdatum
2019-09-06
Förlag
Brombergs
ISBN
9789178090709
Sorgen (e-bok)

Sorgen (e-bok)

Smärta är vekhet som lämnar kroppen

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-09-06
129
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Sorgen baseras på en serie inlägg i sociala medier som programledaren och den fd kampsportaren Musse Hasselvall började skriva kort efter att hans flickvän lämnat honom. Några år tidigare hade Musses pappa tagit sitt liv. Dessa två händelser utlöser en våg av sorg så intensiv att den stora krisen blir oundviklig. Men mitt i all smärta tvingas Musse att få syn på sig själv. Han ser den destruktiva relationen till sin pappa och börjar förstå hur den påverkat vem han varit i sina nära relationer.
Inläggen har i den här boken förvandlats till nio texter om separation, sorg och sårbarhet. Här sätter Musse ord på hur dessa känslor kan vara så starkt förknippade med en ordlös rastlöshet och aggressivitet.

I Sorgen gör Musse Hasselvall ett generöst och mycket personligt försök till att pussla ihop sig själv som människa och man.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hasselvall Musse

  • Hästkärlek

    Groth Farao, Hasselvall Musse, Hedenmo Anna, Ax:Son Johnson Antonia, Lagerlöf Malin

    Fin presentbok för alla som älskar hästar Få djur har varit så viktiga för människan genom historien som ¿hästen. Den är en självklar del av mångas liv i form av yrke eller som hobby och rekreation. Sveriges avlånga land är fyllt av engagerade häs...