Hästkärlek (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
93
Utgivningsdatum
2020-04-08
Upplaga
1
Förlag
Brombergs
Översättare
Ida Andersen
Medarbetare
Lekander, Nina (förf.) / Sarenbrant, Sofie (förf.) / Kellerman Pillay, Jenny (form) / Hjelm, Niklas (foto)
Illustratör/Fotograf
Karl Johnsson
Dimensioner
196 x 151 x 14 mm
Vikt
297 g
SAB
Qdfd
ISBN
9789178090716

Hästkärlek

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2020-04-08
228
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Fin presentbok för alla som älskar hästar.

Få djur har varit så viktiga för människan genom historien som hästen. Den är en självklar del av mångas liv i form av yrke eller som hobby och rekreation. Sveriges avlånga land är fyllt av engagerade hästmänniskor och man uppskattar att så många som en halv miljon på ett eller annat sätt har en häst i sitt liv. Det kan vara till exempel genom trav, hästhoppning, westernridning, ökengalopp eller helt enkelt bara en passion för stallhäng och friridning. Gemensamt för dem alla är kärleken till detta fyrfotade djur.

I Hästkärlek har vi samlat ett tiotal texter av några hästbitna författare och skribenter, bland andra Sofie Sarenbrant, Nina Lekander, Malin Lagerlöf, Anna Hedenmo och Musse Hasselvall.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hästkärlek. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Trevlig läsning!
    Kaffeläsaren, 15 april 2020

    I Hästkärlek får vi höra kända och mindre kända personer berätta om sin kärlek till hästar. Farao Groth, Musse Hasselvall, Sofie Safenbrant, Nina Lekander, Malin Lagerlöf, Anna Hedenmo och Antonia Ax:son Johnson berättar alla vad hästar betyder för dem. Jag kände igen alla personer innan till namnet men visste inte om att flera av dem gillar hästar. Jag har älskat hästar och fascinerats av dem hela mitt liv och jag skulle kunna skriva spaltmeter om vad de betyder för mig och det är väldigt ro... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner