Ryktet (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
330
Utgivningsdatum
2021-05-10
Upplaga
1
Förlag
Brombergs
Översättare
Fredrika Spindler
Originaltitel
The Rumour
Medarbetare
Wickholm, Pär (form)
Dimensioner
218 x 144 x 26 mm
Vikt
504 g
SAB
Hce
ISBN
9789178091645

Ryktet

(2 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-05-10
240
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Har ni hört att det kanske bor en barnamörderska här i Flinstead?" Orden från en av mammorna vid skolgrinden får Joanna att flämta till. Ryktet är snart på allas läppar och engagerar hela den lilla staden. Kan det verkligen vara sant att en av Englands mest kända barnamörderskor sedan länge lever bland dem under skyddad identitet? Så vem är det? Och är hon kanske beredd att mörda igen för att skydda sin hemlighet, nu när avslöjandet kommer allt närmare? Joanna dras in i den turbulens som sveper genom staden. Snart inser hon hur långt hon själv är beredd att gå för att skydda dem hon älskar. För tänk om sanningen finns mycket närmare än hon tror?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ryktet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 20 december 2021

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Lesley Kara är en för mig ny författare. Hon är en brittisk författare, som vad jag har kunnat se, har givit ut tre böcker, och den här verkar vara den första som har översatts till svenska. Jag tyckte mycket om boken, som var både spännande, intressant, tänkvärd, och gripande, och i alla fall för mig, oförutsägbar. Läser gärna fler böcker av författaren, och jag kan rekommendera boken.

 2. Njaa
  Bokhyllaniskuggan, 15 augusti 2021

  ❥ Recension

  Baksidetexten på den här boken tilltalade mig verkligen och jag tycker boken börjar bra. Men sen släppte den sitt tag om mig. Jag började tänka på annat och tycker att den är för skvallrig och rörig samt utan den där thriller-känslan jag önskade. Inte heller språket eller karaktärerna faller mig i smaken. Jag har även lite svårt för böcker som är skrivna i första-person, alltså jag-form.

  Jag har sett många hyllningar kring den här boken men jag förstår int... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lesley Kara