Ryktet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (279.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Sofia Berntsson
Utgivningsdatum
2021-05-05
Upplaga
1
Förlag
Brombergs Bokförlag
Översättare
Fredrika Spindler
ISBN
9789178092048

Ryktet Ljudbok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-05-05

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Har ni hört att det kanske bor en barnamörderska här i Flinstead?" Orden från en av mammorna vid skolgrinden får Joanna att flämta till. Ryktet är snart på allas läppar och engagerar hela den lilla staden. Kan det verkligen vara sant att en av Englands mest kända barnamörderskor sedan länge lever bland dem under skyddad identitet? Så vem är det? Och är hon kanske beredd att mörda igen för att skydda sin hemlighet, nu när avslöjandet kommer allt närmare? Joanna dras in i den turbulens som sveper genom staden. Snart inser hon hur långt hon själv är beredd att gå för att skydda dem hon älskar. För tänk om sanningen finns mycket närmare än hon tror?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ryktet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 20 december 2021

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Lesley Kara är en för mig ny författare. Hon är en brittisk författare, som vad jag har kunnat se, har givit ut tre böcker, och den här verkar vara den första som har översatts till svenska. Jag tyckte mycket om boken, som var både spännande, intressant, tänkvärd, och gripande, och i alla fall för mig, oförutsägbar. Läser gärna fler böcker av författaren, och jag kan rekommendera boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lesley Kara