Vägskäl (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-10-28
Upplaga
1
Förlag
Brombergs Bokförlag
Översättare
Rebecca Alsberg
ISBN
9789178092093
Vägskäl (e-bok)

Vägskäl E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-10-28
79
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En av USA:s skönlitterära giganter är aktuell med en fristående första del i en kommande trilogi. Vi dras raskt in i svenskättlingarna Hildebrandts hiskeliga familjesaga. Familjefadern är den veke och självcentrerade prästen som försöker parera sin psykiskt instabila och geniförklarade hustru. Deras fyra barn driver den dramatiska historien framåt. Medan Vietnamkriget rasar, och deras land plågas av motsättningar, pendlar de mellan syskonkärlek och upprivande rivalitet. Och deras livsöden kastas mellan lyckorus, förtvivlan och svek.

Med elegant lätthet och mästerlig berättarkonst får Jonathan Franzen oss att förstå våra mörkaste drivkrafter, vår egen tid och historiens gång.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vägskäl. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Alldeles för lång, urtråkig och saknar djup
    Lili-Anne Aldman, 4 mars 2022

    Den saknar djup och är alldeles för lång för att beskriva ett typiskt amerikansk samhälle på landsbygden. Boken glorifierar "starka" ledare (i amerikansk tappning, ju rikare desto bättre) som tillsammans med en extrem kristen moralism genomsyrar hela boken. Detta samtidigt som ungdomarna super, knarkar och har sex bara för att få tiden att gå.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jonathan Franzen