Guldkorn (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
214
Utgivningsdatum
2022-08-01
Upplaga
1
Förlag
Brombergs
Medarbetare
Hanson, Kerstin (form)
Illustratör/Fotograf
Robert Nyberg
Dimensioner
178 x 153 x 19 mm
Vikt
415 g
SAB
Do
ISBN
9789178092611

Guldkorn

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-08-01
246
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Bodil Jönsson blev vän med svenska folket i och med TV-programmet "Fråga Lund" där hon svarade på kluriga frågor om fysik. Inte långt senare utkom hennes "Tio tankar om tid". En bok som blev en enorm succé och sålde i mer än 650 000 exemplar. Utöver sin vetenskapliga produktion har hon skrivit ett tiotal böcker som vänder sig till den breda läsekretsen, på teman som samtid, stress och arbete. Hon har kommit att bli en av våra mest folkkära föreläsare, upplysare och författare.

Guldkorn är just vad det låter som. En vacker presentbok med Bodils bästa tankar, som alltid tätt sammanflätade med Robert Nybergs träffsäkra illustrationer. En del av boken är också nyskriven och handlar om de senaste åren som passerat. År där pandemin förstås haft en oerhörd inverkan på våra liv och vår vardag. Det är förstås något som inte gått Bodil Jönsson förbi.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Guldkorn
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 475 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Guldkorn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. BRA NAMN PÅ NYTTIG OCH ANVÄNDBAR BOK I RÄTT TID !
    Clas Brattström, 1 november 2023

    Den här boken är en Guldgruva för alla oss som lever i en tid med slöseri av tid, bara att det finns ett begrepp som "Tidsfördriv" samtidigt som de flesta av oss alltid lider brist på tid. Tänk på uttryck som jag hann inte , jag har inte tid , eller om jag bara hade mer tid, så skulle jag. Nu har vi ju nyss fått " vintertid " och tänk vad många som " ojar sig"" då, för att det så svårt att anpassa sig till den, istället för att se fördelarna som att morgnarna är ljusare bl.a. Alltså att de... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Bodil Jönsson