Altruisterna (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
364
Utgivningsdatum
2023-02-13
Upplaga
1
Förlag
Brombergs
Översättare
Jessica Hallén
Originaltitel
The Altruists
Medarbetare
Norstedts Ateljé (form)
Dimensioner
220 x 150 x 28 mm
Vikt
532 g
SAB
Hceeq.01
ISBN
9789178092987

Altruisterna

Inbunden,  Svenska, 2023-02-13
259
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Arthur Alter är illa ute. Han är professor vid en högskola i Mellanvästern, men har inte råd att återbetala sina lån. Hans betydligt yngre flickvän har börjat tröttna på honom och hans barn vill inte prata med honom. Och så är det pengarna - den lilla förmögenhet som hans bortgångna fru Francine höll hemlig och testamenterade direkt till deras barn.

Barnen är Ethan, en orolig enstöring som lever på sin mammas pengar, och Maggie, som försöker göra rätt för sig själv och leva ett nobelt liv i självvald fattigdom. När Arthur är på väg att förlora sitt hem bjuder han hem dem båda till St. Louis i hopp om att de ska försonas. Men det blir inget trevligt besök. Urgamla förbittringar triggas och sedan länge begravda minnen - minnen som kretsar kring Francine, matriarken vars liv varit kittet som hållit dem samman, kommer upp.

Altruisterna utspelar sig i New York, Paris, Boston, St. Louis och en liten ökenpost i Zimbabwe och är en mörk och humoristisk, men också berörande familjeberättelse som undersöker den avgrundsdjupa klyfta som kan uppstå mellan barn och deras föräldrar. Det är en roman om pengar, privilegier, politik, campuskultur, dejting, samtalsterapi, otrohet, kink, den amerikanska ölindustrin och om vad det faktiskt innebär att vara en "bra person".
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Altruisterna
  2. +
  3. Djävulspakten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Djävulspakten av Max Seeck (inbunden).

Köp båda 2 för 508 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Andrew Ridker