Bli min (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Frank Bascombe (del 5)
Utgivningsdatum
2024-04-29
Upplaga
1
Förlag
Brombergs Bokförlag
Översättare
Niclas Nilsson
ISBN
9789178093564

Bli min E-bok

E-bok,  Svenska, 2024-04-29
169
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Under nästan fyrtio år har Pulitzervinnaren Richard Ford genom sina romaner förmedlat en ambitiös och helt unik syn på det amerikanska livet. Nu kommer Bli min, den sista romanen om Frank Bascombe, en av de mest outplånliga karaktärerna i skönlitteraturens värld.

I Bli min är den skarpsinniga, provocerande och ofta underbart roliga Frank Bascombe tillbaka, denna gång i livets skymning. En man som spelat många roller under sitt färgstarka liv - som sportjournalist, far, make, före detta make, vän, fastighetsmäklare - innehar nu den mest sorgsna rollen av alla: som vårdgivare till sin son Paul, som diagnostiserats med ALS. På en gemensam vinterodyssé till Mount Rushmore möter Frank, på typiskt Bascombesätt, den dödlighet som är så definitiv för var och en av oss, och konfronterar därigenom vad lycka kan bestå i trots allt.

I denna minnesvärda roman visar Richard Ford upp den prosa, kvickhet och intelligens som gör honom till en av våra mest hyllade nu levande författare. Bli min är ett gripande kärleksbrev till vår förlorade värld.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Richard Ford