Dubbel-Trubbel : skrattar bäst som skrattar sist (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Mästerbusarna Miles och Niles (del 4)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
214
Utgivningsdatum
2019-08-16
Förlag
Lilla Piratförlaget
Översättare
Caroline Bruce
Originaltitel
The Terrible Two's Last Laugh
Medarbetare
Beckerman, Chad W. (form)
Illustratör/Fotograf
Kevin Cornell
Dimensioner
210 x 155 x 25 mm
Vikt
445 g
SAB
Hcg
ISBN
9789178130856

Dubbel-Trubbel : skrattar bäst som skrattar sist

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2019-08-16

Slutsåld

Det här är sista året för Miles och Niles på Gäspköpings skola och de har ett enda mål att göra det största, mest briljanta buset, ett bus som gör att de blir ihågkomna av generationer elever. Det borde vara lätt som en plätt för Miles och Niles, de är ju busexperter. Och numera är ju rektorn på deras sida.

Men snart tornar hindren upp sig ... Rektorns pappa deras svurna fiende är tillbaka på skolan! Tillbaka för att en gång för alla sätta busmästarna på plats. Det blir en kraftmätning utan dess like. Och vem blir det som skrattar sist?

Dubbel Trubbel: Skrattar bäst som skrattar sist är den fjärde och sista delen i succéserien om Miles och Niles. Bakom böckerna står den amerikanska trion Mac Barnett, Jory John och Kevin Cornell.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dubbel-Trubbel : skrattar bäst som skrattar sist. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. betyg.
    Erik, 29 december 2021

    Lika rolig som dom tre första. Bäst är när eleverna tar husdjuren till skolan. Roligt att få se Hollys och Stuarts familjer. Tråkigt att Miles flyttar i slutet.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna