Fula tjejer (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (153.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Fula tjejer (del 1)
Läsålder
12-15 år
Inläsare
Emma Molin
Utgivningsdatum
2021-03-03
Förlag
Gilla Böcker
ISBN
9789178132188
Fula tjejer (ljudbok)

Fula tjejer Ljudbok

(15 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-03-03

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
På en högstadieskola i Gnesta startar någon instagramkontot Fula tjejer. Både populära och mindre populära tjejer får foton på sig själva publicerade där, och på skolan sprids en skräck för att sticka ut, för att bli nästa offer. Tilde, Eleni och Jasmine går i samma klass men har knappt pratat med varandra - förrän nu. Trots sina olikheter bestämmer de sig för att gå ihop. De tänker sätta dit den jäveln som ligger bakom kontot, och de tänker göra det tillsammans.

Sara Ohlsson, Johanna Lindbäck och Lisa Bjärbo är tre av Sveriges främsta ungdomsboksförfattare. Fula tjejer är den första boken i deras gemensamma projekt, och kommer att följas av Jobbiga tjejer och Svaga tjejer. Böckerna kombinerar humor, vänskap och feminism med tydliga drag av spänningsroman!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Fula tjejer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underhållande och viktig
  -, 5 juli 2023

  Underhållande bok som ger en inblick i dagens ungdomars vardag. Tack gode gud att jag var tonåring på 80-talet. Vilken press och stress med sociala medier idag. Så viktig bok för att få förståelse hur illa ett inlägg, en like kan göra för den som drabbas.

 2. Fula tjejer
  -, 28 maj 2022

  Jag tyckte den var bra. För att jag gillar mycket drama som det var i denna bok. Jag tycker också att den var bra för att berättarrösten var så skön att lyssna på. Men hon svorde ganska mycket. Så jag ger den här boken 4/5 stjärnor!

 3. Toppen
  -, 23 november 2021

  Jag tyckte boken var helt underbar jättebra uppläst men vissa meningar (ord) upprepades flera gånger.

 4. Grym!
  -, 6 mars 2021

  Super bra och rolig bok med ett väldigt bra budskap. Mycket igenkännande också om man går på hösgstadiet.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna