Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
245
Utgivningsdatum
2021-06-15
Förlag
Lilla Piratförlaget
Översättare
Sara Ohlsson
Originaltitel
Alt som rimer på Gro
Dimensioner
200 x 145 x 21 mm
Vikt
374 g
SAB
Hcg
ISBN
9789178132874
Allt som rimmar på kär (inbunden)

Allt som rimmar på kär

Inbunden Svenska, 2021-06-15
123
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"en språklig smällkaramell" - Go'Kväll

 

Gro och Mina är tolv år och bästisar. Mina blir kär i en ny kille varje vecka, och Gro brukar hitta på rim på deras namn, för hon ska bli poet. Men själv har hon aldrig varit kär -- förrän Josh börjar i deras klass. Han är halvamerikan och på Instagram finns en bild av honom med en surfingbräda. Det tar lite tid för Gro att fatta vad hon känner för Josh, och då är det försent. För Mina har redan berättat för alla att hon är kär i honom, och Mina är van att få som hon vill.

Gro är ofta hos sin mormor och där får hon höra mycket om kärlek, till exempel hur den kändes en gång för mormor, innan hon träffade morfar. En dag när de är ute med mormors hund Maggie träffar de en mops och hans ägare, som har en hundsalong. Hundarna verkar gilla varandra, kanske till och med lite väl mycket? Och snart är de alla invirade i ett riktigt kärlekstrassel!

Allt som rimmar på kär är en hejdlös berättelse om vänskap som prövas, hundar som löper och förälskelse som känns som en oljetank -- BAM, rakt i magen.

Elin Hansson är norsk författare och journalist, och Allt som rimmar på kär är den första av hennes böcker som översätts till svenska. För den träffsäkra (och stundvis rimmande) översättningen står Sara Ohlsson.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Allt som rimmar på kär
 2. +
 3. E3000 Företagsekonomi 1 Faktabok

De som köpt den här boken har ofta också köpt E3000 Företagsekonomi 1 Faktabok av Jan-Olof Andersson, Cege Ekström, Rolf Jansson (häftad).

Köp båda 2 för 699 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elin Hansson

 • Det Grymma Svärdet 17

  Fredrik Jonsson, Jonas Juuso, Caroline Sury, Klara Wiksten, Elin Hansson

  Det grymma svärdet #17 innehåller allt. Stort reportage om franska författaren, musikern, serietecknaren och förläggaren Caroline Sury, inklusive en opublicerad och översatt serie. Serie av Petra Henrikssons lillebror. Erfarenheter av jobbcoaching...

 • Bleistiftherz

  Elin Hansson

  Liv ist fast 13 Jahre alt, aber sie fühlt sich manchmal viel älter. Am liebsten ist sie mit ihrer Oma zusammen und spielt mit ihr Kniffel. Aber Oma ist vor ein paar Wochen gestorben und nun sind die Sommerferien ganz schön trostlos. Da rauscht plö...