Jag är Regina Lund (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
169
Utgivningsdatum
2019-12-06
ISBN
9789178193653
Jag är Regina Lund (e-bok)

Jag är Regina Lund E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-12-06
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone och iPad
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vårt sanna tillstånd är att vi tycker mer om att ge än att ta. Vårt sanna tillstånd är att vi har så mycket ljus och glädje och kärlek i oss att det vill rinna över och ges bort hela tiden. Vårt sanna tillstånd är att vi känner och vet att vi har allt så det räcker och blir över.

Jag är Regina Lund är min självbiografi, och med den vill jag ge dig min berättelse. Om barndomen. Om längtan. Om saknad. Om film. Om musik. Om skådespel. Men också om så mycket annat. Som kärlek till exempel. När jag gifte mig med mig själv år 1995 var det en manifestation för att inspirera människor att älska, respektera och värna om sig själva och sina drömmar för att sedan kunna leva i världen i harmoni med allt levande och ge av sin kärlek till sin nästa och till så många som man önskar, vill och kan ge sin kärlek till.

Den här boken är som livet och konsten ska vara: sann, ärlig och äkta ? rakt in i alltings essens. Om du gillar boken kan du väl ge den vidare till en vän? Eller varför inte lämna den på tunnelbanan till någon främling eller på en plats när du reser därifrån? Skriv For You eller namnet på den du önskar ska läsa den och ditt namn i den och sen släpp taget om den. Såvida du inte vill läsa den igen. Gör som du vill! Känn dig fri! Låt den inte stå oläst i en dammig bokhylla. Låt boken resa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »