Återta balansen : låt tanke, känsla och kropp bli sams när du är stressad (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
197
Utgivningsdatum
2020-02-10
Förlag
Integral Guidance Eva Moberg AB
Medarbetare
Bjurman Holgersson, Caroline (form) / Rider, James (foto)
Illustratör/Fotograf
Kirk Gradin
Dimensioner
210 x 160 x 12 mm
Vikt
349 g
SAB
Dokb
ISBN
9789178195213
Återta balansen : låt tanke, känsla och kropp bli sams när du är stressad (häftad)

Återta balansen : låt tanke, känsla och kropp bli sams när du är stressad

(6 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2020-02-10
209
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  39
Visa alla 1 format & utgåvor
"Äntligen någon som visar hur allt hänger ihop. Tänk att kunna läsa en bok om stress som inte ger mig ångest över hur jag lever mitt liv, utan istället generöst och utan att döma visar hur jag rent praktiskt och konkret kan bygga en ny balans i tillvaron. Det som jag intuitivt bara anat tidigare förklaras här på ett levande sätt som verkligen går att förstå." Emil Jensen, artist och poet

När du inser hur tanke, känsla och kropp hänger ihop och ömsesidigt påverkar varandra blir det mycket lättare att förstå varför man inte mår bra. Oavsett om du är stressad, har ångest, spänningar, yrsel, smärta, sömn och koncentrationssvårigheter, eller bara vill utvecklas som människa, kommer du att få hjälp att återta balansen och göra din tillvaro mindre ansträngande och mer bekväm.

Eva Moberg, fysioterapeut, psykoterapeut samt Feldenkraispedagog, är specialiserad på stressutlösta tillstånd och har mött patienter i behandling i mer än 30 år. Med en bakgrund som lärare på Fysioterapiutbildningen vid Lunds universitet,är hon en uppskattad föreläsare, både nationellt och internationellt. www.evamoberg.com

Läs mer om boken här https://kurera.se/fysioterapeuten-se-pa-kroppen-som-en-god-van/
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Återta balansen : låt tanke, känsla och kropp bli sams när du är stressad
 2. +
 3. Gå vidare efter utmattning : att förebygga och hantera återfall

De som köpt den här boken har ofta också köpt Gå vidare efter utmattning : att förebygga och ... av Giorgio Grossi (häftad).

Köp båda 2 för 456 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Återta balansen : låt tanke, känsla och kropp bli sams när du är stressad. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bok som håller måttet!
  Alex, 10 april 2020

  Boken är välskriven och lätt att ta till sig. Flera aha-upplevelser och skönt med praktiska övningar som är enkla att göra och inte kräver så mycket tid.
  Tänkvärt att det som är enkelt också kan fungera så bra!

 2. Boken som gör skillnad
  Ann, 4 mars 2020

  Eva Moberg har förmågan att reda ut begreppen och förklarar hur allt hänger samman på ett mjukt och varligt sätt och som fick mig att känna mig bekväm och hemma genom hela resan.
  Boken ger vägledning med exempel där jag lätt kunde känna igen mig och även upptäcka vilka resurser jag själv har. Stort plus för de faktiska övningarna som guidar till en varsam förändringsprocess.
  En bok som gör skillnad oavsett var i livet man än befinner sig!

 3. Återta balansen!
  Liv L, 21 februari 2020

  En bok jag varmt kan rekommendera. Bra och lättillgängliga förklaringar och praktiska övningar. Skönt med någon som ser till helheten.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Eva Moberg

 • Kärlek utan munskydd

  Eva Moberg

  Tre singlar. Tre månader. En pandemi. Peter är en ovanligt attraktiv kulturarbetare. Alla hans jobb försvann när covid-19 svepte in över världen, så han försöker överleva i en omodern sommarstuga. På Instagram lägger han ut välkomponerade bilder s...