Arbeta hemifrån under karantän (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
34
Utgivningsdatum
2020-03-19
Förlag
Ängsjödal Text
ISBN
9789178196531
Arbeta hemifrån under karantän (e-bok)

Arbeta hemifrån under karantän E-bok

Jobba effektivt, undvik fallgropar och utveckla relationer

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-03-19
32
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Med över sexton års sammanlagd erfarenhet av att jobba hemifrån bjuder Lars och Lena Wilderäng på sina tankar och idéer om hur man jobbar hemifrån, t ex under kris eller karantän, såväl ensam som samtidigt med sin partner.

Det är en sak att arbeta hemifrån någon dag i veckan, och en helt annan sak att göra det under en längre period. Det kräver rutiner, disciplin och insikter om vanliga fallgropar. Ytterligare frågeställningar finns dessutom om du är hemma samtidigt som din partner, vilket kan pröva en relation, men samtidigt erbjuda fantastiska möjligheter och ljusglimtar.

"Arbeta hemifrån under karantän" är en kort och saklig inspirationsbok för dig som behöver sitta hemma och jobba effektivt.

Lars Wilderäng driver bloggen Cornucopia?, och är författare till bland annat romanerna Stjärnklart, Höstsol och Fallet. Han är även medförfattare till bästsäljande fackboken Är du förberedd? som han skrev tillsammans med Lena Wilderäng.

Lena Wilderäng jobbar bl.a som professionell äventyrare, driver bloggen adrenalena.se, och är medförfattare till fackboken Är du förberedd?.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »