Vinprovningar hemma (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
125
Utgivningsdatum
2020-04-24
Förlag
Bonvin
ISBN
9789178197316
Vinprovningar hemma (e-bok)

Vinprovningar hemma E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-04-24
17
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Tycker du om att träffa vänner, dricka vin och äta god mat, då är boken Vinprovningar hemma något för dig. Här finns 12 intressanta och lärorika vinprovningar med förslag på både viner och mat. Exempel på teman är Röda vinstilar, Vita vinstilar, Mousserande viner, Roséviner och Fatlagring. Du lär känna olika druvsorter och vinframställningsmetoder. Du lär dig skilja på vin från Bordeaux, Bourgogne och Rioja. Ett avsnitt beskriver hur mat och vin kombineras och ett annat handlar om olika osttyper. Boken innehåller underbart vackra bilder från olika platser i vinvärlden. Detta är en uppdaterad version av Vinprovningar hemma publicerad 2017.
Författaren har lång erfarenhet som studieledare i Vinkunskap och från egna privata vinprovningar med mat och vin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vinprovningar hemma. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk bok, men e-bok var missvisande
    Josefin, 14 oktober 2020

    Älskade den här boken, lärt mig sjukt mycket om olika viner och hållit i vinprovningar baserat på den. Väldigt mycket intressant kuriosa utan att bli långrandig och för detaljinriktad. Den hade till och med information om vilka ostar som passar till vissa viner, och maträtter till specifika vinprovningar. Väldigt bra helt enkelt!
    Dock ett minus till Bokus som bara ville att jag skulle öppna den via sin app som hade en månadskostnad? Det gick att komma runt och ladda ner den ändå om man lä... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner