Den döende direktören : Att förlåta (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
138
Utgivningsdatum
2020-09-30
Förlag
m.christina.live.se
Illustratör/Fotograf
Elise Norlander
Dimensioner
178 x 110 x 9 mm
Vikt
118 g
ISBN
9789178199457

Den döende direktören : Att förlåta

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2020-09-30
157
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Christina Bjurling får redan den första våren efter att hon öppnat pensionat Ekbacka chansen att utöka sin verksamhet då den gamla barnkolonin, ursprungligen ett kurhotell, blir till salu. Med hjälp av hennes nyfunne vän, Jacob Ehrlich, så ror hon i land köpet.

När de sedan ser en annons om att ett hotell på Lidingö ska sälja ut all sin inredning efter en konkurs och det dessutom är hotellet hon jobbade på en kort period för 25 år sedan kan hon inte stå emot lockelsen att åka dit för att "fynda", ivrigt påhejad av Jacob som tycker det är ett ypperligt tillfälle.

När hon utanför auktionen stöter på en gammal bekant, den dåvarande VD på hotellet tillika hennes före detta chef får hon en chock. Händelser som hon förträngt och försökt glömma bubblar upp på nytt.

Detta oväntade möte blir upprinnelsen på en dramatisk utveckling som pågår parallellt med renoveringen och förberedelserna av öppningen och av pensionat Byle-Wörishofen. Christina och Jacob planerar att arrangera en stor invigningsfest, en fest som inte slutar som de väntat sig.....

Är ni reda att följa Christina och hennes familj på ännu ett äventyr, fyllt med mystik och något hotfullt som döljer sig i skuggor ur det förflutna så är ni välkomna att följa med på resan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den döende direktören : Att förlåta
  2. +
  3. Finns i sjön

De som köpt den här boken har ofta också köpt Finns i sjön av Marie Norlander (häftad).

Köp båda 2 för 314 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marie Norlander

  • Finns i sjön

    Marie Norlander

    Christina Bjurling är en kvinna mitt i livet som nyligen genomgått en större livskris, eller rättare sagt kommit till insikt om ett varför hennes liv alltid kantats av kriser. Under en sjukskrivning för utmattningsdepression får hon diagnosen bipo...