Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Måns och Emma (del 1)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
39
Utgivningsdatum
2019-09-01
Förlag
Nypon förlag
Illustratör/Fotograf
Helena Bergendahl
Dimensioner
200 x 145 x 10 mm
Vikt
204 g
SAB
Hcg
ISBN
9789178252886
Så sjukt kär - guldboken (inbunden)

Så sjukt kär - guldboken

Inbunden Svenska, 2019-09-01
199
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Guldversionen av boken om Måns, som är kär i Emma. Nej, det var fel! Måns är helt sjukt kär i Emma. Det känns i hela kroppen, och han vet inte vad han ska göra.

Detta är första boken om Måns och Emma, två ungdomar på väg in i puberteten, och om livet i skolan, vänskap och spirande kärlek. Just denna utgåva är genomillustrerad i fyrfärg.

Mårten Melin kan på ett trovärdigt sätt skildra den allra första förälskelsen, och böckerna om Måns och Emma finns snart på alla skolbibliotek. Första delen i serien, Så sjukt kär, är dessutom översatt till flera språk. Nu kommer en guldutgåva av boken, kompletterad med färgillustrationer.

Så sjukt kär var en av de första böckerna som kom ut när Nypon förlag startade 2010. Nu fyller boken snart tio år och det firas med en ny utgåva, genomillustrerad i färg av Helena Bergendahl, och givetvis med guldomslag. Denna nya utgåva kan göra att boken når ännu fler läsare, och lever vidare i minst tio år till!

Så här säger författaren Mårten Melin om boken: "Mycket har hänt sedan boken kom ut första gången. Inte många ungdomar hyr film så som Emma gör i slutet av berättelsen. Och färre och färre telefoner sitter fast med en sladd i väggen! Vi funderade på att modernisera texten och bilderna, men bestämde oss för att låta bli. Kanske kan det leda till en rolig diskussion om vad som faktiskt har hänt på de här tio åren. (Fast jag får erkänna att hemma hos oss både hyr vi DVD-filmer och har sladdtelefon!)

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Så sjukt kär - guldboken
  2. +
  3. Harry Potter och de vises sten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Harry Potter och de vises sten av J K Rowling (inbunden).

Köp båda 2 för 492 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mårten Melin