Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Tyras husvagn (del 3)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
27
Utgivningsdatum
2019-08-05
Förlag
Nypon förlag
Illustratör/Fotograf
Anna Westin
SAB
Hcf
ISBN
9789178253746
Utelåst (inbunden)

Utelåst

Inbunden Svenska, 2019-08-05
115
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kaxiga Tyra och hennes mer försiktiga pappa är ute med den runda husvagnen som Tyra kallar silverkulan. Nu är de på en camping vid havet. Tyra längtar efter att bada och pappa vill såklart titta på fåglar. Solen lyser och vattnet är skönt. Men efter badet kommer de inte in i husvagnen. Dörren har gått i baklås!

På sommaren krokar Tyra och pappa fast husvagnen efter bilen. Sedan drar de ut på äventyr. Medan Tyra gillar att rulla på sin bräda och testa spännande aktiviteter, älskar pappa att titta på fåglar. Ibland krockar deras intressen men oftast upplever de massor av kul ihop. Humor och värme är ord som beskriver både relationen mellan far och dotter och berättelserna.

Ann-Charlotte Ekensten är förutom författare och skrivpedagog även hängiven campare, och driver bloggen Campingfamiljen. Hon vurmar för camping, en semesterform där allt kan hända och som passar många olika typer av familjer. Ann-Charlotte vill med serien locka läsare på låg- och mellanstadiet som antingen brukar campa eller som är nyfikna på allt roligt som kan hända på en camping. Illustratören Anna Westin gör glada, färgillustrationer där sommarvärmen riktigt känns på sidorna. Anna är dessutom en mästare på att teckna fåglar, vilket kommer väl till pass i och med Tyras pappas stora fågelintresse.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Utelåst
  2. +
  3. Kaos i kanot

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kaos i kanot av Ann-Charlotte Ekensten (inbunden).

Köp båda 2 för 262 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ann-Charlotte Ekensten