Krigarhjärta - sista ronden (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Krigarhjärta (del 1)
Läsålder
12-15 år
Utgivningsdatum
2020-01-13
Förlag
Nypon förlag
ISBN
9789178255009

Krigarhjärta - sista ronden E-bok

(3 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2020-01-13
149
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Siddy borde söka in till gymnasiet, tänka på sin framtid. Men i stället hänger han med sina kompisar på Berget, de röker och dricker. När han är hög och berusad glömmer han saknaden efter sin pappa en stund. Men en händelse på Berget får Siddy att önska sig något mer av livet. Och när han introduceras till MMA och träffar Lucy, ser han för första gången en väg tillbaka till sig själv. Men han vill inte svika kompisarna, och när han hamnar mitt i en uppgörelse riskerar han plötsligt att förlora allt.

I Krigarhjärta - Sista ronden hittar en arg ung man en väg ut ur sin ilska och frustration genom MMA. Det är en berättelse som många unga kan känn igen sig i och hämta styrka ur. Jali Madi Susso har tränat kampsport sedan han var 16 år och på ett trovärdigt sätt skildrar han en sport som vi annars inte möter i ungdomslitteraturen så ofta. Jali Madi Susso debuterade 2019 med tre kritikerrosade bilderböcker för yngre barn. Namnet Jali betyder griot. Griot kallas västafrikanska historieberättare och musiker. Han är född i Stockholm, men känner sig lika hemma i Gambia.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Krigarhjärta - sista ronden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Väldigt bra bok!
    Hampus, 4 maj 2023

    Denna bok var väldigt spännande och bra. En av de bästa böckerna jag har läst! Rekommenderar starkt denna bok. Tumme upp!

  2. Jali Madi
    Akbar, 27 april 2023

    Personligen tycker jag att Mr Jali Madi är en strålande författare med tanken på att hans böcker är otroligt härliga att läsa och man får en spännande känsla i magen. Rekommenderar starkt ni tar en titt på hans bok.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jali Madi Susso