Rex och Lisa och de stulna kexen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (26.4 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Rex och Lisa (del 1)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2020-06-17
Förlag
Nypon förlag
Översättare
Catharina Andersson
Illustratör/Fotograf
Nancy Meyers
ISBN
9789178255047
Rex och Lisa och de stulna kexen (e-bok)

Rex och Lisa och de stulna kexen E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2020-06-17
139
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Rex och hans matte Lisa bakar ostkex. Rex ÄLSKAR ost. Men kexen är inte till honom! De är till Lisas kompis nya valp. Fast när valpen ska få kexen visar det sig att flera kex är borta och Rex blir genast misstänkt. Hur ska han kunna rentvå sig och hitta den riktiga tjuven? Ihop med Lisa börjar han utreda det mystiska fallet...

Rex och Lisa och de stulna kexen är den första boken i en charmig ny serie om en hund (Rex) och hans människa (Lisa). Det är Rex som är berättare i boken och läsaren lockas till skratt genom hans försök att förklara för Lisa vad han vet om tjuven. Med varma och humoristiska bilder som förstärker handlingen, får vi följa Rex och Lisa när de löser mysterier i vardagen. Rex älskar sin matte Lisa och hon älskar sin lurviga, matglada och - något lata - hund. Tillsammans är de ett oslagbart team.

2018 fick "Rex och Lisa" ett hedersomnämnande till det prestigefyllda priset Theodor Seuss Geisel Award för bästa amerikanska bok för nybörjarläsare.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Dori Hillestad Butler