Omstart : om konsten att bryta ihop och komma igen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (173.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Olof Röhlander
Utgivningsdatum
2018-09-12
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789178270132

Omstart : om konsten att bryta ihop och komma igen Ljudbok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-09-12

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Att kunna göra en bra omstart har aldrig varit viktigare än nu. Vi möter ständiga förändringar i vår vardag och behöver hela tiden anpassa oss till nya situationer. Varje dag översköljs vi av möjligheter, och det är lätt att hamna på fel spår. Förr eller senare kommer vi alla till en punkt där vi behöver göra en omstart.

Olof Röhlander är mental tränare och populär föreläsare. I den här handboken lotsar och guidar han dig till en lyckad omstart, oavsett om den sker på nästa kickoff, vid nästa skolstart, läkarbesök, semester - eller nästa måndag. Olof delar generöst med sig av exempel från sitt eget liv och berättar om både framgångsrika och mindre lyckade omstarter där det funnits viktiga erfarenheter att dra lärdom av. Du får de nycklar du behöver för att lära dig omstarta som ett riktigt proffs.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Omstart : om konsten att bryta ihop och komma igen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Grymt bra bok
    Gugge, 24 februari 2024

    Med sitt härliga berättande så skapar Olof en fantastisk upplevelse att lyssna på. Fina anekdoter från livet med bra analyser

Visa alla 1 recensioner