Morrigan Crows magiska förbannelse (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (291.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Nevermoor (del 1)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Ella Schartner
Utgivningsdatum
2018-03-22
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Carina Jansson
Illustratör/Fotograf
Mats Minnhagen
ISBN
9789178270149
Morrigan Crows magiska förbannelse (ljudbok)

Morrigan Crows magiska förbannelse (ljudbok)

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-03-22

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Morrigan Crow är född med en förbannelse. Alla vet att hon för otur med sig. Hon får skulden för allt dåligt som händer: från hagelstormar till hjärtattacker och misslyckad sylt. Men det värsta med förbannelsen är att hon kommer att dö på sin elfte födelsedag. När Morrigan väntar på sitt dystra öde blir hon räddad i sista stund av den fantastiske Jupiter North. Han för henne till den mystiska staden Nevermoor. Hon tror att allt har löst sig, men det är bara början. Jupiter har valt ut Morrigan som kandidat till Wundersamfundet, Nevermoors mest svåråtkomliga skola. Hon ska tävla mot hundratals andra barn i svåra, farliga prövningar. Alla har en extraordinär talang av något slag. Men Morrigan? Vad är hennes talang? Har hon ens någon?Om hon inte klarar prövningarna blir hon utkastad ur Nevermoor - och då kan hon inte undkomma sitt dödliga öde ...Ett förtrollat äventyr! En helt egen värld av magiskt silverstoft, svävande paraplyer, levande skuggor, drakar och en gigantisk katt. En bok som har det där extra - en upplevelse att minnas! Härlig, rolig, fantasifull och alldeles underbar. En bok för slukaråldern (och alla andra också). Nevermoor - Morrigan Crows magiska förbannelse är första boken i serien Nevermoor. Den har gjort internationell supersuccé och är såld till nästan 30 länder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Morrigan Crows magiska förbannelse. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Varning för bokslukande!
  -, 5 januari 2020

  Väldigt bra bok som funkar även för nyfikna vuxna. Svårt att sluta lyssna! Väntar med spänning på att del 2 och 3 ska släppas som ljudbok.

 2. Ett sanslöst magiskt äventyr!
  Kim M. Kimselius, 14 april 2018

  Vad ska jag egentligen säga om den här boken? Den gick inte att sluta lyssna på, även om jag ibland ville det. Det märks att författaren har läst Harry Potter, även om handlingen inte helt följer böckerna finns det många liknelser.

  Det jag verkligen tyckte om med den här boken var hemligheterna som Morrigan aldrig fick svar på, inte heller jag som läsare. Det gjorde att jag läste vidare, jag ville helt enkelt veta hur det förhöll sig.

  Fantasin flödar genom hela boken och ing... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jessica Townsend