Motiv X (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (534.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Fabian Risk (del 4)
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2018-09-19
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789178270170
Motiv X (ljudbok)

Motiv X Ljudbok

(76 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-09-19

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Den fjärde boken om Fabian Risk

Fabian Risk vakar vid sin skottskadade dotter Matildas sida, som ligger i koma på Helsingborgs lasarett, samtidigt som ett brutalt mord på en flyktingpojke från Syrien kastar in stadens kriminalpolis i en ny komplicerad utredning med rasistiska förtecken.

Men inget är så enkelt som det först verkar och när flera nya mord äger rum befinner sig Lilja, Klippan och de andra på Helsingborgspolisen snart i en allt mer pressad jakt på flera gärningsmän. Till slut tvingas Fabian tillbaka i tjänst trots att han helst hade velat ägna sig åt sin familj, och kriminalpolisens chef Astrid Tuvesson avbryter sin tolvstegsbehandling mot alkoholism trots att den bara har börjat, för att leda arbetet med de parallella utredningarna.

Samtidigt brottas Fabian med information som hans döde kollega Hugo Elvin lämnat efter sig och påbörjar en egen privat utredning som kan komma att förändra den sammansvetsade utredningsgruppen för all framtid.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Motiv X. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Boken stopper midt i historien
    Audun, 25 februari 2019

    Det burde informeres om at dette er en "Del 1" Historien er spennende med mange tråder hvor noen samles, men det blir litt nedtur når boken slutter med at man må kjøpe neste bok for å få vite hvordan det egentlig slutter.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Stefan Ahnhem