Min historia (ljudbok)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (405.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2018-11-13
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Manne Svensson
ISBN
9789178270262
Min historia (ljudbok)

Min historia (ljudbok)

(20 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-11-13
109
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 89 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Michelle Obama är en av vår tids mest ikoniska och beundrade kvinnor. Som den första afroamerikanska presidentfrun skapade hon det mest öppna och inkluderande presidentskapet i USA:s historia. Hon är en passionerad och kraftfull förespråkare för kvinnor och flickors rättigheter världen över och har förändrat hur föräldrar och barn ser på hälsa och vikten av ett aktivt liv. Samtidigt har hon uppfostrat två döttrar och stått sida vid sida med sin man i hans uppdrag att leda USA genom några av landets mest påfrestande perioder. I sina självutlämnande och fängslande memoarer bjuder Michelle Obama in läsare till sin värld och berättar om de erfarenheter som har format henne som person. Från barndomen i Chicagos South Side genom åren som företagsledaren som kämpade med livspusslet, till tiden på världens kändaste adress. På ett ärligt och insiktsfullt sätt beskriver hon sina med- och motgångar - i det privata och offentliga - och berättar om sitt liv såsom hon har levt det, med sina egna ord och på sina egna villkor. Det är en ovanligt personlig skildring av en kvinna som ständigt trotsat samhällets förväntningar, och vars historia inspirerar oss att göra detsamma.

Översättare: Manne Svensson
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Min historia. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk!

    Djupgående inblick om livet i vita huset och ansvaret och uppoffringarna det innebar. Hon berättar med fantastisk lättsam inlevelse, rekommenderar starkt!

  2. Bra bok av och om en inspirerande kvinna
    nu lord, 20 december 2018

    En bra bok som hur allt såg ut bakom de personer som både blev älskade och hatade av världen. Hur såg de egentligen ut, när beskeden om skolskjutningarna kom? Väntan på valresultat? Hur är kvinnan bakom frontpersonen Michelle? Svaren finns i denna bok!

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Min historia