Snedtänkt : boken som handlar om det inga andra böcker handlar om (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (352.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Kalle Lind
Utgivningsdatum
2018-09-17
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789178270576
Snedtänkt : boken som handlar om det inga andra böcker handlar om (ljudbok)

Snedtänkt : boken som handlar om det inga andra böcker handlar om Ljudbok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-09-17

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I boken Snedtänkt lyfter Kalle Lind fram människor som gått sina egna vägar och gjort avtryck i den svenska underhållningshistorien. Han dröjer vid fenomen som en gång varit på allas läppar och sen spottats ut och glömts bort, associerar sig fram och tillbaka i historien, öppnar dörrar till rum som stått orörda i decennier. Allt för att åskådliggöra en fascinerande värld av starka personligheter i underhållningsarbetets tjänst.

Har du glömt bort Pekka Langers löständer, Johnny Bodes queerlåtar, Nancy & Carinas lesbiska tevebröllop och Britt Wadners mediekrig mot Olof Palme? Vill du vältra dig i kuriositeter om Karl Gerhard, Ria Wägner, Lill-Babs och Svullo? Då är det här boken för dig.

Sedan 2014 driver Kalle Lind podden Snedtänkt med underrubriken "podden som pratar om det som andra poddar inte pratar om". Där har han och hans gäster väckt nytt liv i de bortglömda och det perifera från den svenska kultur- och nöjessfärens nittonhundratal. Nu gräver han vidare och fördjupar dessa ämnen i boken som handlar om det som andra böcker inte handlar om.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Snedtänkt : boken som handlar om det inga andra böcker handlar om. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underhållande om underhållare
    Pensionist, 26 november 2019

    Kalle Lind läser bra och entusiastiskt. Man kanske måste vara pensionsmässig för att ha hört talas om myllret av personer han beskriver. Hur som helst ger boken både insikter och skratt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kalle Lind