Omgiven av dåliga chefer : varför bra ledarskap är så sällsynt (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (147.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Omgiven av dåliga chefer (del 1)
Inläsare
Mattias Linderoth
Utgivningsdatum
2018-09-26
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789178270699

Omgiven av dåliga chefer : varför bra ledarskap är så sällsynt Ljudbok

(23 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-09-26

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I Omgiven av dåliga chefer får du lära dig att handskas med de mest hopplösa chefer du kan föreställa dig. Thomas Erikson, författare till succéböckerna Omgiven av idioter och Omgiven av psykopater, vet vad han talar om. Själv har han varit både chef och anställd och i sin roll som ledarskapsutvecklare har han mött alla typer av chefer.

Om dina barn inte beter sig som förväntat kan du alltid ändra taktik i din uppfostran. Om du har en bekant som visar sig vara en skitstövel kan du givetvis gå därifrån. Men om däremot din chef uppträder orättvist och ställer orimliga krav är det plötsligt inte lika enkelt att veta vad man ska ta sig till. Vi har alla varit där. Chefen och du tycks inte komma från samma planet. Och även om du inte råkat ut för chefen från helvetet kanske du har fått vissa obehagliga överraskningar i mötet med din chef. Kanske har du tilldelats stort ansvar men inga befogenheter? Kanske har du och din chef olika personlighetsprofiler och fungerar på totalt olika sätt? Och kanske misstänker du ibland att din chef faktiskt är ett hopplöst fall. Lugn. Det finns lösningar.

På ett lättsamt och underhållande sätt visar boken hur människors olika beteenden kan påverkas. Och går också igenom vad som utmärker en exemplarisk ledartyp.

Lyssna även på Omgiven av latmaskar. Den boken utreder såväl varför bra ledarskap är så sällsynt som varför vissa medarbetare har svårt att få jobbet gjort.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Omgiven av dåliga chefer : varför bra ledarskap är så sällsynt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lärorikt
  -, 12 augusti 2022

  Utifrån att jag fått en ny tjänst som chef ville jag läsa den här boken för att få lite input i hur man inte ska göra. Eller kanske göra. Och hur olika människor kan se på samma chef. Intressant!

 2. Sharlatan!
  -, 8 januari 2021

  De som faktiskt är insatta i ämnet, forskar och studerar vet att man genomskådade detta redan på 90-talet. Skam att för egen vinning sälja det nu.

 3. Underhållande
  Astrid, 8 december 2018

  Jag är mer än nöjd med detta köp! Väldigt bra skrivet och verklighets relaterat på ett utmärkt sätt. Boken är lättläst och jag kunde känna igen mig i situationerna i arbetslivet. Inte tråkig fakta men även underhållande. Jag ska beställa även de andra böckerna som tex Omgiven av idioter. Jag rekommenderar absolut denna bok!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Thomas Erikson