Boken om Kim Wall : när orden tar slut (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (262.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
True crime Sverige
Inläsare
Angela Kovács
Utgivningsdatum
2018-11-09
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789178270729

Boken om Kim Wall : när orden tar slut Ljudbok

(14 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-11-09

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Jag vaknar mitt i natten. Två tankar har slagit rot i mitt huvud under den oroliga slummern, tankar som vägrar släppa taget innan jag blivit medveten om dem. Den ena är att Kim ska leva vidare genom en stipendiefond, hon ska inte bli bortglömd. Den andra är att den här boken, den sanna berättelsen måste skrivas, och det ska vi göra. Kim ska gestaltas som den engagerade och viljestarka kvinna hon var, som människan och journalisten Kim - inte som offret. Besluten skänker en viss tröst - aluta continua - kampen fortsätter."

Augusti 2017. Kim Wall ger sig ut för att göra ett reportage om en ubåt i Köpenhamn, en alldeles vanlig dag på jobbet för en frilansande journalist. Därefter är det meningen att hon ska flytta till Peking tillsammans med sin pojkvän, ett nytt liv väntar. Men Kim kommer inte tillbaka. Istället för att skriva rubriker blir hon rubrikerna.

Detta är hennes föräldrars, Ingrids och Joachims, berättelse - om sorgen, men framför allt om Kim, hennes kall och oförglömliga gärning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Boken om Kim Wall : när orden tar slut. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Gripande!
  -, 15 juli 2019

  Boken var bra och en gripande historia berättades! Stackars Kim och hennes familj som har varit med om detta!

 2. Mkt bra!
  Ginger, 12 juni 2019

  Blev berörd så Tåtarna rann. Det absolut värsta en förälder kan vara med. Många tankar går till familjen och Kim. Så oehört orättvisst! Men kärleken ska vinna!

 3. Föräldrars kärlek...
  -, 15 februari 2019

  Och hyllning till sitt barn, till sin enastående dotter!
  Kim var verkligen en fighter!

 4. Det är verkligen en hyllning till livet och ett...
  -, 7 februari 2019

  Det är verkligen en hyllning till livet och ett vackert porträtt av Kim. En väl avvägd balansgång mellan det ofattbara och det vackra, där kärleken och modet att fortsätta segrar.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna