Leona. Ur aska i eld (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (321.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Leona (del 4)
Inläsare
Angela Kovács
Utgivningsdatum
2019-01-10
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789178270897
Leona. Ur aska i eld (ljudbok)

Leona. Ur aska i eld Ljudbok

(22 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-01-10

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Sex ungdomar hittas döda efter en häftig brand på Skeppsholmen i Stockholm. Utredaren Leona Lindberg kopplas in på fallet, och en förundersökning om mordbrand inleds. När ännu en våldsam brand bryter ut på Centralstationen mitt i rusningstid uppstår fullständigt kaos. Många skadas och dödas. Bränderna följer ett otäckt mönster och den enda överlevande som vet bakgrunden är en sextonårig flicka som ligger nedsövd, svårt brännskadad på Karolinska sjukhuset.

Leona inser att ungdomarna har lockats in i en livsfarlig självmordslek som sprids via nätet. För att förhindra att fler dör måste hon snabbt ta reda på vad den går ut på, vem som kan tänkas ligga bakom, och var nästa brand kan komma att ske.

Samtidigt fortsätter Leona sitt dubbelliv med en fot på var sida om lagen. Omständigheterna har tvingat henne att ligga lågt under en tid, men nu står hon i begrepp att sätta en ny plan i verket för att uppnå sina mål. Men planen innefattar en man som hon får oväntat starka känslor för, och problemet är att han inte är så samarbetsvillig.

LEONA - Ur aska i eld är den fjärde fristående boken om Leona, utredaren som sedan länge har slutat följa normen för hur en kvinna, mamma och polis ska vara. Serien har blivit en internationell succé med utgivning i 14 länder och filmrättigheter sålda till Hollywood.

Sagt om Jenny Rognebys böcker:

"Jenny Rogneby är den nya Nordic Noir-drottningen. Hennes hjältinna liknar ingen annan. Och som hon skriver! Hon griper tag och du kan inte sluta läsa." - DAVID LAGERCRANTZ

"Jenny Rogneby is an exciting and fresh new voice, bringing all her years of experience as a criminal investigator into the pages, giving them the voice of authenticity other crime thrillers lack." - NEW YORK JOURNAL OF BOOKS

"Jenny Rogneby är den nya deckardrottningen (...) Det är riktigt spännande, fartfyllt, originellt och överraskande." - LITTERATURMAGAZINET
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Leona. Ur aska i eld. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Leona
  Lisa , 1 april 2019

  Fruktansvärt spännande och hisnande dessutom om en polis som inga spärrar har jag ser fram emot nästa bok ¿

 2. Spänningen på topp genom hela boken
  Kim M. Kimselius, 15 februari 2019

  Jenny Rogneby är en mästare på att hålla spänningen på topp genom en hel bok. Det går inte att sluta läsa. Om du aldrig har läst något av författaren bör du börja från början för att få hela sammanhanget klart för dig. Men självklart går boken även att läsa fristående.

  Det här är en riktigt otäck bok som handlar om ungdomar som går med i självmordssekter och eldar upp sig själva. Leona Lindberg får uppdraget att utreda de sex ungdomar som hittas ihjälbrända på Skeppsholmen i Stockhol... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jenny Rogneby