Drömmen runt hörnet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (468.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Longhampton (del 8)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2019-01-31
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Ann Björkhem
ISBN
9789178270927

Drömmen runt hörnet Ljudbok

(65 röster)  |   Läs 8 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-01-31

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Drömmen runt hörnet" är Lucy Dillons åttonde bok på svenska, en varm feelgoodroman med ingredienser som hemlig kärlek och härliga hundar. Här handlar det om Lorna som har sökt sig tillbaka till Longhampton för att förverkliga en dröm. Lorna är plågsamt medveten om att hon måste hantera spöken från det förflutna. Hennes förr så tajta familj har splittrats och slutat att prata med varann. Och själv har hon en hemlig kärlek. Av sin väninna Betty har hon lärt sig att mod är något man sätter på sig som rött läppstift, även om paniken bultar i kroppen. Nu känner sig Lorna ungefär lika modig som Bettys ängsligt darrande tax. Men till slut vågar hon öppna sig mot livet och kan se världen med nya ögon. Det är aldrig för sent att börja om!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Drömmen runt hörnet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lättläst, underhållande och gripande
  -, 3 januari 2022

  Inte så överraskande handling, men är ändå precis det jag önskar av Lucy Dillon. Mycket bra inläst.

 2. Älskar
  TuttievonB , 22 maj 2020

  Alla Lucy Dillons böcker är värda att lyssna på. Hon skriver väldigt berättande och harmoniskt om alldagliga förhållanden mellan människor. Och du känner igen platser och namn på en del folk från bok till bok även om det handlar om andra.

 3. Klarade inte av att läsa hela...
  Johan Nygren, 10 februari 2020

  Jag började läsa och tänkte "Vad är det här?" Töntigt och fullt av schabloner. Efter hälften gav jag upp och lade bort boken. Det finns så mycket bra litteratur, så varför kasta bort tid på att läsa skit?

 4. Kärlek och sorg
  Bodil, 1 augusti 2019

  Den får en att tänka på att man ska glädjas åt det man har, att hjälpa någon annan ¿kostar¿ så lite, att ärlighet varar längst, om vänskap. Mycket bra.

 5. Härlig bok , älskar att läsa hennes böcker...
  Ulika, 29 juli 2019

  Härlig bok , älskar att läsa hennes böcker

 6. Drömmen runt hörnet
  Kerstin, 13 maj 2019

  Den var underbar, varm och med ett lyckligt slut. Som en roman ska vara Tack Lucy Dillon

 7. Hundar och äldre människor
  Kim M. Kimselius, 16 mars 2019

  En tragisk bok som gjorde mig lite ledsen, kanske för att den handlade om hundar, men även om äldre människor som dör. I början ville jag sluta lyssna, men jag fortsatte, för jag ville se hur det gick för hunden vars matte hade dött och för Lorna som tagit hand om den. Fick inte samma känsla för den här boken som för tidigare böcker av Lucy Dillon, men tycker du ska läsa den och bilda dig en egen uppfattning. För hur det nu än är så var den bra!

 8. Mysläsning
  - (Sundsvall), 15 februari 2019

  En ovanligt välskriven bok av Lucy Dillon. Fint uppläst av Käll! En skildring av ett egentligen ganska stillsamt liv. Men alla har lite hemligheter och ouppklarade händelser, i alla åldrar av livet! Mys läsning!

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av Lucy Dillon