Vardagar (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (346.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ulf Lundell
Utgivningsdatum
2018-11-08
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789178272112
Vardagar (ljudbok)

Vardagar (ljudbok)

(24 röster)  |  Läs 5 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-11-08
69
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vardagar är Ulf Lundells dagboksurval från 2017. Musiken, familjelivet, skrivandet, naturen, politiken, hälsan, samhället. Han iakttar nutiden och ser tillbaka på sitt liv. Ulf Lundell läser sin egen bok.

Vardagar. Gårdagar. Nu. Sen. Zen. Livet. Levandet. Åldrandet. Döden. Livet. Livet och döden och livet igen. Minnena. Vägen. Åldrandet. Stannandet. Kropp och själ. Hus och hem. Jobb. Vinet. Vinden. Vattnet. Bilandet. gåendet. Landet. Världen. Vardagar. Gårdagar. Här och nu. Sen. En häger. En gärdsmyg. Det som fanns och det som inte finns längre.
Landskapet. Bukten. Bäckarna. Havet. Vinet. Vinden. Regnet. Leran. Det avslutade. Inte längre. Inte än. Svartsjukan. Sjukan. Här och inte där. Det levda och det som är kvar. Tranorna. Kärleken. Sällskapet. Ensamheten. Tomheten. Vardagar. Dom som var. Som är. Som kommer. Hon som var här. Räven. Allt som var och som inte längre är. Vardagarna. Dagarna. Nätterna. Tidningarna. TV:n. Vinden. Vattnet.

Omslagsformgivare: Karl-Magnus Boske
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Vardagar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Stor författare och människa .
  Susannah Meidell, 4 augusti 2019

  Det bästa jag lyssnat på på väldigt väldigt länge

 2. Vardagshändelser!
  Annika Claesén, 31 juli 2019

  Tyckte mycket om beskrivningarna av alla olika fåglar i trädgården och på Österlen. Att boken var skriven i dagboksanteckningar var lätt att lyssna till. Bra bok!

 3. Lundell lever med tiden, naturen.
  Lars Olov Sund, 1 mars 2019

  Ett tidsdokument av en självutnämnd outsider. Många intressanta tankar om samtiden o baktiden. En humanistisk spegling av omvärlden som han mindre o mindre förstår o fördrar.

 4. Ärligt
  Tobbe, 25 november 2018

  Bra uppläsare. Ärligt roligt öppet. Det buttra o irriterande blir till riktig humor o eftertanke . Vardagens stora o små händelser blir just det. Vardagar

 5. Lundell vardagar
  Eva, 22 november 2018

  Bästa jag läst någonsin! Lundell kan beskriva verkligheten och vardagen på ett sätt som är helt fantastiskt! Han delar med sig av sitt privatliv och sina tankar som ingen annan. Helt klart är han Sveriges bästa textskrivare både vad gäller musik och böcker.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Ulf Lundell

Bloggat om Vardagar