Vardagar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (465.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Vardagar (del 1)
Inläsare
Ulf Lundell
Utgivningsdatum
2018-11-08
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789178272112
Vardagar (ljudbok)

Vardagar Ljudbok

(51 röster)  |  Läs 6 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-11-08

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vardagar är Ulf Lundells dagboksurval från 2017. Musiken, familjelivet, skrivandet, naturen, politiken, hälsan, samhället. Han iakttar nutiden och ser tillbaka på sitt liv. Ulf Lundell läser sin egen bok.

Vardagar. Gårdagar. Nu. Sen. Zen. Livet. Levandet. Åldrandet. Döden. Livet. Livet och döden och livet igen. Minnena. Vägen. Åldrandet. Stannandet. Kropp och själ. Hus och hem. Jobb. Vinet. Vinden. Vattnet. Bilandet. gåendet. Landet. Världen. Vardagar. Gårdagar. Här och nu. Sen. En häger. En gärdsmyg. Det som fanns och det som inte finns längre.

Landskapet. Bukten. Bäckarna. Havet. Vinet. Vinden. Regnet. Leran. Det avslutade. Inte längre. Inte än. Svartsjukan. Sjukan. Här och inte där. Det levda och det som är kvar. Tranorna. Kärleken. Sällskapet. Ensamheten. Tomheten. Vardagar. Dom som var. Som är. Som kommer. Hon som var här. Räven. Allt som var och som inte längre är. Vardagarna. Dagarna. Nätterna. Tidningarna. TV:n. Vinden. Vattnet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Vardagar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Härlig lyssning!
  -, 25 juni 2020

  Hög igenkänningsfaktor. Då gillar nan ju det. Lundell skriver fantastiska texter och ingen annan skulle kunna läsa boken så bra.

 2. Stor författare och människa .
  -, 4 augusti 2019

  Det bästa jag lyssnat på på väldigt väldigt länge

 3. Vardagshändelser!
  -, 31 juli 2019

  Tyckte mycket om beskrivningarna av alla olika fåglar i trädgården och på Österlen. Att boken var skriven i dagboksanteckningar var lätt att lyssna till. Bra bok!

 4. Lundell lever med tiden, naturen.
  -, 1 mars 2019

  Ett tidsdokument av en självutnämnd outsider. Många intressanta tankar om samtiden o baktiden. En humanistisk spegling av omvärlden som han mindre o mindre förstår o fördrar.

 5. Ärligt
  Tobbe, 25 november 2018

  Bra uppläsare. Ärligt roligt öppet. Det buttra o irriterande blir till riktig humor o eftertanke . Vardagens stora o små händelser blir just det. Vardagar

 6. Lundell vardagar
  Eva, 22 november 2018

  Bästa jag läst någonsin! Lundell kan beskriva verkligheten och vardagen på ett sätt som är helt fantastiskt! Han delar med sig av sitt privatliv och sina tankar som ingen annan. Helt klart är han Sveriges bästa textskrivare både vad gäller musik och böcker.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Ulf Lundell