Flaskpost från P (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (601.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Avdelning Q (del 3)
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2019-01-17
Utmärkelser
Glasnyckeln
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Leif Jacobsen
ISBN
9789178272488
Flaskpost från P (ljudbok)

Flaskpost från P Ljudbok

(81 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-01-17

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ingen hade sett den repade gamla flaskan som stod i fönsterkarmen på polisstationen i Wick i Skottland. Ingen hade lagt märke till brevet eller undrat varför någon skrivit "Hjälp".

När Carl Mørck och hans assistent Assad på avdelning Q får tag på flaskposten tror de först att det handlar om några barns busstreck. Men när de forskar vidare i det hela inser de att flaskposten är det enda livstecken man fått från två pojkar som fördes bort på nittiotalet. Vilka är pojkarna, vad har hänt med dem och varför har ingen anmält dem saknade? Carl och Assad dras allt längre in i en iskall kidnappares nät och de inser snart att tiden håller på att rinna ut. Trots att många år har gått är kidnapparen fortfarande aktiv.

Kriminalromanerna om Avdelning Q har snabbt blivit en stor framgång, såväl i hemlandet Danmark som internationellt. De handlar om kriminalinspektör Carl Mørck som motvilligt går med på att starta Avdelning Q, en cold case-avdelning inom Köpenhamnspolisen. Tillsammans med sin assistent Assad tar han sig an brott som av alla anses som hopplösa att klara upp.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Flaskpost från P. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fem stjärnor av fem
  -, 15 april 2022

  Så bra, läs den!

 2. Fängslande
  Per Wennergrund (Gävle), 15 maj 2020

  Grymt bra uppläsare. Spännande och gripande bok. Kan rekommendera denna bok

 3. Spännande
  - (Bromma), 27 juni 2019

  En mycket spännande bok men huvudpersonen var inte professionell i sitt handlande utan mycket klumpig vilket gjorde ett irriterande intryck på mig.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Jussi Adler-Olsen