Dödens dal (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (76.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
kung pow (del 1)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Fredde Granberg
Utgivningsdatum
2019-10-04
Förlag
Bonnier Audio
Illustratör/Fotograf
Kevin Olberg
ISBN
9789178272884
Dödens dal (ljudbok)

Dödens dal (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-10-04

Styckköp

35

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
I alla tider har det funnits brottslingar, och i alla tider har det funnits de som bekämpat brottsligheten och stått upp för rättvisan.

Men aldrig förr har världen haft ett lika mäktigt vapen som gänget på Avdelning 33 på internationella polisen Ipols högkvarter.

Tolvårige Sam har tränats upp till att bli en av världens starkaste och skickligaste agenter. Tillsammans med Kung Pow-mästaren Ju och datageniet Aisha arbetar trion för att sätta käppar i hjulet för världens onda krafter. Och det blir många käppar, för skurkarna finns överallt ibland oss.

I "Dödens dal" tvingas Sam och mästare Ju att resa till Uganda för att ta reda på varför djungeln plötsligt tömts på alla gorillor. Spåren leder rakt mot Dödens dal, dit ingen människa vågat sig på årtionden. Med hjälp av den lokala toppagenten Lucky Mbete och hennes djungelkunskaper lyckas de ta sig in i dalen, och inser att de står inför ett av de farligaste äventyr de någonsin varit med om.

Böckerna om Kung Pow är fyllda av spännande äventyr och snabb action.

Ola Lindholm och Johan Lindqvist har skrivit utifrån vad de själva gillade att läsa när de växte upp. Det är böcker som bjuder på underhållning, fartfyllda scener och action.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna