Bara lite till (ljudbok)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (276.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Julia Dufvenius
Utgivningsdatum
2019-10-16
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789178273294
Bara lite till (ljudbok)

Bara lite till (ljudbok)

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-10-16
99
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En feelgood-romance om att finna sig själv, på en plats där man inte alls passar in. Storstadstjejen Stella är strandsatt på landet. På ett dygn har hon förlorat allt: sin fästman, sitt hem och sitt jobb. Efter att ha supit sig redlös, cyberstalkat sitt ex och fulgråtit inser Stella att hon inte kan vara kvar i Stockholm. Hon är pank, hungrig och vilsen. Det finns ett enda ställe där hon kan slicka sina sår. Ett kallt, smutsigt torp på landet. Omgiven av galna getter, truliga tonåringar och ett styck självgod ekobonde, som är oväntat bra på att kyssas, dras Stella in i konflikterna på den lilla orten Laholm. En fristående roman med den unika mix som kännetecknar Simona Ahrnstedt - humor, kärlek, samhällsengagemang och karaktärer som berör.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bara lite till. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Charmig och lättlyssnad!
    Villivonkansbooks (Örebro), 27 oktober 2019

    Bara lite till är en charmig roman om Stella som plötsligt förlorar allt. Sitt jobb, sin bostad och sin pojkvän. Stella lämnar Stockholm och drar till det lilla torpet i Laholm, en plats hon inte besökt sen barnsben.
    Det är en berättelse om att hitta sig själv och våga följa det istället för att lyssna på andra. Berättelsen utspelar sig på landet med härlig miljö med djur och natur nära. Den charmiga geten Trubbel som figurerar i boken är en underbar karaktär och jag fnissar flera gånger... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Bara lite till