Inte alltid en dans på rosor (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (197.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Tobias Karlsson
Utgivningsdatum
2019-09-12
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789178274390

Inte alltid en dans på rosor Ljudbok

(38 röster)  |   Läs 8 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-09-12

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Tobias Karlsson berättar äntligen sin drabbande historia! Tobias är killen som aldrig kände sig hemma bland fotbollskillarna, som hellre umgicks med tjejerna i klassen och därför kallades fjolla och bög. Genom dansen fick han stunder då han kunde glömma alla plågoandar och vara sitt sanna jag - men det var också dansen som gjorde honom extra utsatt i ett mindre samhälle där man inte fick sticka ut. Tobias skildrar ärligt och naket vikten av att våga vara ärlig mot sig själv, vänskapens betydelse och hur man finner styrkan att gå vidare efter svåra händelser i livet. Med humor, självdistans och känsla berättar Tobias Karlsson om sitt liv och om dansen - och får oss alla att känna oss starkare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Inte alltid en dans på rosor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fascinerande
  -, 10 januari 2021

  Jag älskar att höra hur människan övervinner mörker tills det blir ljust. Det är liksom livet!olika för alla. Jonas beskriver det på ett fantastiskt sätt.

 2. Fantastiskt bra
  -, 30 juni 2020

  Svårt att slita sig. Borde användas som undervisning i skolorna.

 3. Tack
  -, 18 maj 2020

  Tack för att du vågar berätta. Tack för att du är så modig o öppen. Önskar att alla måste läsa eller som jag lyssna på din bok.

 4. Den har ALLT och lite till
  -, 13 april 2020

  Väl värd verenda sekund att lyssna på, du kommer inte att bli besviken, jag lovar!

 5. Ärligt, viktigt och berörande.
  Anne-Marie , 30 oktober 2019

  Jag lyssnade på Tobias inläsning av boken. Så bra ... Jag tycker att det utomordentliga inläsandet förstärker det viktiga innehållet. Rekommenderas.

 6. Berör på djupet
  Kaffeläsaren, 23 september 2019

  I Inte alltid en dans på rosor berättar Tobias öppet och ärligt sin historia. Det är en stark berättelse som berör på djupet. Jag blir tårögd, ryser av obehag och fnissar om vartannat. Ämnen som mobbing, utanförskap och sexualitet blandas med kärlek och dans. Hela tiden berättad med Tobias smittande entusiasm! Trots att det är många tunga ämnen inger berättelsen hopp. Jag har lyssnat på Tobias och Gabriels podd under de år den funnits, den blandar precis som boken högt och lågt och är min fav... Läs hela recensionen

 7. Otroligt
  -, 20 september 2019

  Tack för att du delar med dig.
  Tack Tobias, du är otrolig

 8. Super!
  anna, 18 september 2019

  En fantastisk bok skriven med en genomgående känsla av värme.

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av Tobias Karlsson