Reload : så blir du återhämtningssmart (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (162.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Henrik Fexeus, Catharina Enblad
Utgivningsdatum
2019-08-21
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789178274406
Reload : så blir du återhämtningssmart (ljudbok)

Reload : så blir du återhämtningssmart Ljudbok

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-08-21

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Den första praktiska handboken om återhämtning!

Det behöver inte vara farligt att stressa, men det är livsfarligt att inte återhämta sig. Tyvärr är det just återhämtning som många missar. "Reload" är en handbok baserad på den senaste forskningen som ger dig praktiska tekniker för att skapa ett återhämtningssmart liv. Du lär dig hantera den hektiska vardagen utan att brytas ner av hälsofarlig stress. Istället kan du forma ett roligare liv där du dessutom orkar ännu mer. Genom att hitta din personliga återhämtningstyp förstår du hur du fysiskt och mentalt kan ladda dina batterier - utan att skära ner på sådant du tycker är roligt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Reload : så blir du återhämtningssmart. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mer streamlinead, men med nya skavanker
  Morpheus, 11 april 2021

  Läste Reload i bokform förra året då jag, likt många andra, kände mig stressad och ville ha konkreta råd för hur man kan hantera sin stress. Det, plus att jag sen tidigare är ett fan av Fexeus gjorde att jag ville kolla in hans senaste, då han är medförfattare till Reload med Catharina Enblad. Då tyckte jag boken hade en del bra tips men att dessa låg gömda under en dåligt utformad bokdesign.
  På så vis är den här ljudboken mycket bättre. Onödigt fluff som "berättelser från verkligheten" ... Läs hela recensionen

 2. Bra
  Diddi, 26 oktober 2019

  Helt okej! Lite segt att alla metoder kommer i slutet av boken. Egentligen inga nya än de man redan känner till. Men ett schema för att komma igång med de nya rutinerna var hjälpsamt.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna