Jackie (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (213.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2020-04-03
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789178275199
Jackie (ljudbok)

Jackie (ljudbok)

(20 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-04-03
89
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Tidigt om försommaren, på ett försenat tåg på väg mot huvudstaden och ett nytt liv - allt börjar där. Och som om hon redan har en föraning om att någonting är på väg att ske registrerar hon alla i vagnen. Någonting i luften, hon vet ännu inte vad men om det sker kommer hon sannolikt att vara det mest uppmärksamma vittnet efteråt."

Anne Swärds nya roman handlar om en ung kvinna på väg mot Stockholm och livet. Det är den varma sommaren 1988, ingenting har ännu hänt. Mannen hon sedan möter är bortom vad hon kan föreställa sig. "Jackie" är en roman om kärlek, besatthet och överlevnad.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anne Swärd

  • Vera

    Anne Swärd

    Den kortaste kärleken kan ibland få de längsta konsekvenserna. Under falskt namn kommer den unga Sandrine från krigets mörker till ett soldränkt försommarsverige. Året är 1945. Hennes enda bagage är ett barn hon tänkt göra sig av med, och en hemli...

  • Inträdestal av Anne Swärd

    Anne Swärd

    Vid Svenska Akademiens högtidssammankomst den 20 december 2019 tog Anne Swärd sitt inträde i Svenska Akademien. Hon efterträdde Sara Stridsberg på stol nummer 13. Detta är Anne Swärds inträdestal.

Bloggat om Jackie