Goda omen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (507.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Viktor Åkerblom
Utgivningsdatum
2020-03-10
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Peter Lindforss
ISBN
9789178275632

Goda omen Ljudbok

(15 röster)  |   Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-03-10

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Människor har förutspått jordens undergång i alla tider, därför är det helt naturligt att vara skeptisk när ett nytt datum är satt för Domedagen. Men vad händer om förutsägelserna denna gång faktiskt är rätt, och apokalypsen verkligen kommer nästa lördag, strax efter te?

Förslagsvis kan du ägna dig åt att dränka dina sorger, ge bort alla dina ägodelar, eller skratta åt det som (förhoppningsvis) bara är ett tomt hot. Eller så kan du försöka göra något åt det.

Det är i detta tillstånd ängeln Aziraphale och demonen Crowley befinner sig. De har levt bland jordens dödliga från tidernas begynnelse, och har blivit ganska förtjusta i livsstilen och ser inte direkt fram emot den kommande apokalypsen.

Och så är det det här med att de tycks ha tappat bort Antikrist som de var ålagda att passa ...

Kultromanen "Good Omens", som Terry Pratchett och Neil Gaiman skrev tillsammans, kom första gången 1990. Nu är den aktuell på nytt som tv-serie med Michael Sheen och David Tennant i huvudrollerna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Goda omen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. 5 av 5
  -, 28 maj 2023

  Jag älskar denna bok, dess svarta humor och skruvade historia. Läses med fördel på engelska, då vissa saker inte riktigt går att översätta.

 2. Briljant
  -, 31 juli 2022

  Tycker väldigt mycket om American Gods också.

 3. Kultklassiker
  Morpheus, 18 maj 2021

  Goda Omen är en kultklassiker bland fantasyfans. Som sig bör när två av genrens giganter, Terry Pratchett och Neil Gaiman, får skriva en bok ihop. Resultatet är en sjukt rolig och varmt humanistisk bok som jag har pitchat för vänner som "Gör med uppenbarelseboken vad 'Liftarens Guide Till Galaxen' gjorde med sci-fi." Samtidigt som det är en parodi på skräckfilmen Omen och¿ Ja, enklast kan man sammanfatta med att Antikrist är född och om 11 år kommer han inleda Harmagedon. Men pga den mänsklig... Läs hela recensionen

 4. Fantastisk
  -, 28 april 2021

  Fantastisk bok. En av de bästa böckerna jag någonsin läst/lyssnat på.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna