En oundviklig längtan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (343.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Familjen Bridgerton (del 4)
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2020-02-12
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Anna Thuresson
ISBN
9789178275663

En oundviklig längtan Ljudbok

(97 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-02-12

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Jane Austen möter Bridget Jones i internationell bästsäljare. Penelope Featherington har varit hemligt förälskad i sin bästa väns storebror så länge hon kan minnas. Hon tror sig veta allt om Colin Bridgerton - tills hon råkar avslöja hans djupaste hemlighet, som får henne att tvivla på att hon känner honom alls. Colin själv är trött på att ses som en korkad charmör, trött på allas fixering vid skvallerskribenten lady Whistledown, som inte verkar kunna publicera ett nummer utan att nämna honom. Men när han återvänder till London efter en lång resa upptäcker han att saker faktiskt har förändrats - inte minst Penelope Featherington. Fjärde fristående delen i serien om familjen Bridgerton i 1800-talets England.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av En oundviklig längtan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastiskt bra
  Angelika Samuelsson (Alingsås), 27 september 2023

  Så romantisk och frustrerande på samma gång. Man vill alltid veta vad som kommer näst.

 2. Kluven
  -, 9 januari 2022

  Julia Quinn är som alltid underbar, men jag har problem med att Colins plötsliga temperament är kodat som ett tecken på hans kärlek. Att bara hon kan väcka sådana känslor hos honom är knappast positivt, om det leder honom till övervåld mot Penelope. Jag kan ändå tänka mig att det är förenligt med hans karaktär och den miljö han lever i. Liksom referenserna till att han har en äganderätt till henne, hör även aversion för känslouttryck till vad som förväntades av en man i hans position. Men jag... Läs hela recensionen

 3. Wow
  - (Norrköping), 23 april 2021

  Den här bocken i serien är efter den första helt klart bäst. En riktig feel good roman. Vilket geni Julia Quinn måste vara.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Julia Quinn