De skandalösa (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (413.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Slottet Wadenstierna (del 3)
Inläsare
Julia Dufvenius
Utgivningsdatum
2020-06-02
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789178275984

De skandalösa Ljudbok

(76 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-06-02

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Simona Ahrnstedts hyllade serie om Slottet Wadenstierna. Stormaktstidens Sverige. Greve Gabriel Gripklo känner inga gränser när det gäller sex, kvinnor och nöjen. Magdalena Swärd är en bedragen ungmö som tackar ja till en anställning som sällskapsdam. Under några veckor ska hon följa med en ung friherrinna till slottet Wadenstierna. Hennes uppgift är att säkra en förlovning mellan flickan och greven. Men snart finner Magdalena och Gabriel sig indragna i en förbjuden romans.

"Kärlek, förvecklingar och passion [och] karaktärer med både självdistans, humor och mognad, bidrar till en lyckad blandning och rolig läsning." LitteraturMagazinet"
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av De skandalösa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ej lika hög kvalitet
    -, 13 december 2020

    Sista boken om tre, men dessvärre den jag tyckte minst om. Det första är dessvärre för att ej Mirja Turestedt även läste denna å den sista delen. Jag känner att uppläsaren är en SÅ ENORM Viktigt del, och Julia.D. det ej med samma känsla å inlevelse. Hon gör det bästa av det självklart, men det gör det stora raset för min del i omdöme. De två andra böckerna sträcklyssnade jag på, kunde ej sluta lyssna. Men denna var bra med lite för lite handling, även om den pyrande passionen är ett trevligt ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Simona Ahrnstedt