Olof Palmes sista steg : i sällskap med en mördare (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (324.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
mordet på olof palme
Inläsare
Ludvig Josephson
Utgivningsdatum
2020-02-19
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789178276035
Olof Palmes sista steg : i sällskap med en mördare (ljudbok)

Olof Palmes sista steg : i sällskap med en mördare Ljudbok

(30 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-02-19

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Olof Palme mördades inte av en slump. När det dödande skottet avlossades klockan 23.21 den 28 februari 1986 var han Sveriges mest omstridda person och många, även högt uppsatta personer inom polisen, Säpo och militären, såg honom som ett hot mot landet och till och med som en landsförrädare. Lars Borgnäs, känd för sina tevedokumentärer, böcker och radioprogram om Palmemordet och en av Sveriges främsta experter i ämnet återvänder här till brottsplatsen - och ger med ledning av centrala vittnesmål och dokument en ny, skrämmande bild av hur mordet gick till. Han visar att också privata omständigheter som kan ha varit avgörande negligerats, att viktiga uppgifter om förspelet till mordet hållits dolda och att Olof och Lisbeth Palme tycks ha varit på väg mot ett hemligt, icke-officiellt möte denna sena vinterkväll - utan livvakter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Olof Palmes sista steg : i sällskap med en mördare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra och analyserande bok.
  Vera Vera, 22 september 2023

  Jag har sett Norra Magasinet där Lars Borgnäs var en av reportrarna. Han är en mycket bra journalist. Jag har också under 2023 lyssnat via Youtube och även läst vissa privatspanares bloggar om Palmemordet. Lars Borgnäs kommer så nära sanningen som jag tror att man kan komma. Jag tänker på John F Kennedy-mordet på 60-talet som fortfarande är ouppklarat precis som Palmemordet är för att förstå att dessa två mord aldrig kommer att lösas, och det har heller aldrig varit meningen att de ska bli lö... Läs hela recensionen

 2. Tanke och mycket läsvärd!
  -, 14 april 2023

  Tar upp många aspekter som vittnen som ignoreras och förhållanden med familjen Palme som känns otroligt underliga och absolut ifrågasättande, Säpos roll och agerande. Helt klart något som inte stämmer!

 3. Intressant inlägg om Palmemordet
  -, 25 april 2020

  Nya vinklingar och delvis ny info för mig

 4. Riktigt bra för en Palmenörd
  -, 16 mars 2020

  En tankeställare gällande Palmemordet. Skottordning. Varför en del vittnesmål tolkades mer betydande än andra fast de var minst lika viktiga och kanske t o m ännu mer värdefulla för tredningen.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Lars Borgnäs