Anonyma prestationister : en historia om stress (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (253.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Eric Stern
Utgivningsdatum
2020-04-09
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789178276219
Anonyma prestationister : en historia om stress (ljudbok)

Anonyma prestationister : en historia om stress Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-04-09

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En dag, på väg till en intervju, tvingas Adam Svanell till akuten med en skarp smärta i bröstet. Han verkar ha fått en ny kropp, en som är allergisk mot arbete. Snart får han gå i gruppterapi för att öva sig på att inte prestera och tvingas omvärdera hela sitt sätt att leva.

"Anonyma Prestationister" är inte den typiska sjukdomssagan där författaren kommer ut på andra sidan som en ny och starkare människa. Det är en bok om allas vårt förhållande till arbetet, tiden och oss själva. Adam Svanell tecknar stressens historia och undersöker varför diagnosen utmattningssyndrom sprids som en epidemi. Han frågar sig: varför händer detta just oss, just här, just nu? Och vad kan vi göra åt det?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Anonyma prestationister : en historia om stress. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastiskt bok om för alla stressade och överpres
  David, 28 april 2020

  Som legitimerad psykolog kan jag säga att det här lätt är en av de mest välskrivna och bästa böcker jag läst om stress. Perfekt balans mellan personliga berättelser, forskning och samtidsanalys. Rekommenderas!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Adam Svanell

 • Spela lagom

  Anton Gustavsson, Adam Svanell

  "Lagom är ett skitbra ord. Det är nämligen bara jag som kan säga vad som är lagom för mig. Spela lagom! Vadå spela lagom? Tja, vad är lagom för dig? En miljon kanske är lagom för någon, medan 200 kronor är alldeles för mycket för någon annan. Best...

 • Fantasy : Flykten från verkligheten

  Adam Svanell

  Dvärgar, alver och wizard rock. Under det nya millenniets första år följde vi Harry, Frodo och Anakin djupt in i verklighetsflyktens sagorike. Aldrig förr har vi varit så nördiga som nu. (Ett kapitel ur antologin Noll Noll.)